tetiba je rasa nk update blog...

ok la utk adik deco n the gang yg menjadi peminat fanatik aku ...baca la tulisan aku yg merapu2 ini..

aku tetiba terbaca satu statement dr umat nabi muhammad ne .." pesal aku suka turun naik kl sbb ada org anto aku dn amek kat airport"...

hello...rasa cm nk muntah je kan...mcm la hebat sgt dia tu...sbb aku nk muntah kerana ...statement ne ada kene mengena ngan org2 terdekat aku...

ko ne kan patut la org x suka kwn ngan ko...x rasa ke diri tu menyusah kan org?? mengganggu time keje org?..ewah bukan main lg ye statement ko tu...cait..
bila nk mtk tlg br call..lps tu buat2 urgent lak...

adoiii....

korang rasa kwn ke mcm ne???....bila susah br cari........x kisah la kami ne dh mcm jauh dr ko sbb ko pon x pernh nk tolong kami...nk tolong jauh sekali....bertanya kabar pon tak...asyik2 nk citer maslah skandal yg x abis2...bosan !!!


ntah la ri ne angin je aku....satu badan angin...nasib la ada hubby dan anak2 ne yg redakan angin kus kus ne. dan juga kwn2 di fb yg sentiasa support aku....

Hubby lak....sibuk sungguh ri ne.....sampai letih tertido ats sofa balik meeting mlm td...kesian sunggguh...

kasya sibuk berlatih konsert utk graduation ahad ne...letih ...

marissa dh byk berubah....br ne tgk citer PASRAH lakonan erra fazira..huhuhu nangis sama ngan erra....jiwang2.....ckp pon dh bole sikit2...

kejap je kan..time goes by. td deco call...borak2 jap...huhuhu....bagus la budak2 ne ingat kat kami...budak2 intern ogm ne ada yg ingat kat kami ada yg lupa langsung...x kisah la ...dh adat cm tu....

apis n mirul pon dh nk abis ...nanti balik la depa sekali ngan manda n partom...tinggal lagi kami kat sini....dtg pulak yg baru....mcm tu la cuma kami je jd penghuni tetap miri ne...

org suka tya aku bosan tak duk umah je....adoi...bosan ada gak tp sejak aku menjadi penungu tetap fb ne...kureng la sikit...

syok bila lyan fb...dpt kwn baru...bole share mslh...nasihat...x kurang gak yg menyakitkan hati...

x faham aku ngan mamat sekor ne...bila ckp ngan aku ok tp bila berchat mula la kata kat aku mcm2 walau aku kutuk tu bukan dia...terasa??? mesti la ....sapa x terasa...sbb aku pon kwn dia tp bila dh layan aku cm tu ....rasa cm enough n enough.....mcm nk disconet je relationship tu...tp kan fikir kwn dh lama...ye la jahat mana pon kwn ....dh kenai lama....susah gak kan...

apa pon mata dh ngatuk....so bye..x tau la thn bila nk update blog ne di sebabkan kemalasan itu...

1 x puas hati...:

Mohd Shafiq Fhadly said...

terima kasih banyak2 la pada akak dan sekeluarga yang telah banyak bersusah payah selama ni especially Bad yang sukarela tanpa dipaksa menolong saya. Semoga Allah menempatkan akak sekeluarga bersama orang2 yg soleh. Amin.

p/s: the statement was specially dedicated to my friend in KL yang gigih amik anta saya kat klia everyweek.

Mohd Shafiq Fhadly said...

terima kasih banyak2 la pada akak dan sekeluarga yang telah banyak bersusah payah selama ni especially Bad yang sukarela tanpa dipaksa menolong saya. Semoga Allah menempatkan akak sekeluarga bersama orang2 yg soleh. Amin.

p/s: the statement was specially dedicated to my friend in KL yang gigih amik anta saya kat klia everyweek.

Related Posts with Thumbnails