laki aku - minor operation

adoiiii.....mcm x sanggup tgk laki aku tahan sakit . Pagi td dia p buat minor operation utk buang gigi ug terimpak....korang tau tak maksud terimpak tu? terimpak tu gigi separuh dlm gusi cuma yg hujung ja kuar tu pon kuar melintang...kalo normal gigi kuar menegak kan???
kalo x leh imagine gak....korang punya pasal la....otak tu bg jalan kit ...jgn duk asyik tinggal ats katil lepas bangun pagi...

lepas operation balik menggelupur tahan sakit...mmg kesian giler....adoiiiiiii. Aku x tau nak wak cm mana. Last dia angkat marissa peluk sambil tahan sakit...tersentuh hati keibuaan aku tgk dia cm tu..betul la kata org anak pengubat segalanya kannnnn...............seram aku tgk darah kat kapas gigi dia masa dia mtk aku tukarkan kapas...x pa aku mesti kuat...x bole tunjuk lemah depan hubby aku....kene bg dia semangat....

Aku bg makan ubat tahan sakit terus dia tido..than bgn td dia ckp ok kit tp stil denyut2. seram ja aku dgr. Than aku buatkan dia milo segelas sbb dia ngadu lapar, ye la nak makan x berani g ..at least minum milo kenyang gak la rasa...sambil tu marissa sibuk gak nak aku suapkan milo and last hubby aku kene share ngan marissa...besa la mek gemok tu pantang tgk org makan mesti nak gak apa lg tgk abah duk kat mama..lagi la jelesszzzzzz.....Dia citer sakit mcm nak mati masa doktor buang gigi tadi....sbb doktor belah gigi buang yg bahagian terkeluar dulu...GERGAJI katanya....terkejut beruk aku dgr...GERGAJI?????

korang y ada hati tu mesti leh bayang cm mana sakitnya kannn... seksanya nak bg abis operation tu td..hubby aku ckp sampai meleleh air mata tahan sakit...ye la kan sekuat mana pon org lelaki ne kalo dh cm tu citernya ..aku rasa korang yg kat luar tu yg kata dia lelaki pon leleh gak air mata air hidung...tak tau kalo dia tu hati batu... x dak rasa apa la kannn...

Doktor ckp akar gigi dh menanah tu psl sakit sgt sgt sgt....ubat bius sampai 2 kali inject pon x jalan sbb gigi dia dh kritikal...

esok..lusa...tulak...tubin...dan hari2 seterusnya x tau la cm mana...Nmpknya aku ne kene tukar keje la jap, kene jd nurse gigi laki aku....x pa sayang...demimu apa pon sanggup sbb i lap u 4ever..

doa2kan hubby aku cepat sembuh tanpa ada komplikasi apa2....aminnnn

2 x puas hati...:

cadburycoklat said...

hakhakhak...ingatkn ape la td..rpenye gigi jerk....adoila...tp agak tersentuh la even xde title ibu lg...ehem =P mai ar cni..windu bdak kecik tu~

timoh 50sen said...

hahah....insyaallah kalo xdak apa2 jupe la kita yee......

cadburycoklat said...

hakhakhak...ingatkn ape la td..rpenye gigi jerk....adoila...tp agak tersentuh la even xde title ibu lg...ehem =P mai ar cni..windu bdak kecik tu~

timoh 50sen said...

hahah....insyaallah kalo xdak apa2 jupe la kita yee......

Related Posts with Thumbnails