renggang----> enggang---------> tendang--------->

tetiba jer rasa nak menulis...

korang pernah tak rasa renggang ngan kwn2 korang...

lepas tu korang rasa nak contact depa semula...

atau korang rasa puas hati sebab org tu merenggangkan diri dr kita...

aku....

mana satu pilihan aku ....

aku pon confuse

tapi aku dl situasi renggang dan aku cuba merenggangkan ....

tapi....(iskh byk lak tapi....)

kdg org tu x mo renggang ngan kita..( ke mmg org tu tunggu masa jer nak renggang ngan aku??)

kan....ada lak org ckp statement aku syiok sendiri lak...mcm baguih jer kannn....ntah mmg org x mo kawn ngan aku...

kalo korang nak wak ape???

aku cm rasa nak masuk kotak org tu n courier kat somalia jer..

bg dia insaf kit tgk org kebuluran kat sana...

related tak fakta aku ne...???

renggang n org kebuluran...ok dah stop...

topik lain lak.........

ecah, ayu, sipo, am n renjong dtg td

utk penghabisan...

sedey laaaaaaaaaaaaa....

x suka......


mesti rindu kat korangggg.............
dan aku xsuka perasaan ne....

2 x puas hati...:

miss A said...

sy tak fhm apa kaitan renggang ngn kebuluran.. hahaha..
demam dok penang~ hukhuk~
kem slm same bad ngn 2 org bonzer OGM!

timoh 50sen said...

hahahah..tu la ..related dak fakta tu?? ntah ape2............

miss A said...

sy tak fhm apa kaitan renggang ngn kebuluran.. hahaha..
demam dok penang~ hukhuk~
kem slm same bad ngn 2 org bonzer OGM!

timoh 50sen said...

hahahah..tu la ..related dak fakta tu?? ntah ape2............

Related Posts with Thumbnails