layannn...

adeh...x mood lg ne sbb awokkk x juara AF..walau aku x sefanatik aida tp aku rasa ariel patut menjulang kedudukan juara. Alih mamat rambut kerinting tu yg menang...well like i'm say , aku bukan dpt apa pon sapa2 yg menang....

si jelitazz chumelzz aida n sahir dtg layan finale AF rumah aku..tersenyum puas bad bila tgk aku ada kwn ....maybe dia senyum puas sbb dia dpt lepak ngan kawan2 dia dh aku dh ada geng..tak pon dia rasa selamat sbb aku maybe x membebel mcm org meroyan dh ....hahah
Nothing matters , sbb aku pon kesian gak kat hubby aku dh asyik duk mengadap bulu hidung aku jer kat umah...sekali sekala lepak ngan member mungkin memberi ketenangan gak kat dia kot....menyejuk kan halwa telinga a.k.a megurang pengeluaran taik telinga dia kalo x dgr aku membebel...

Kesian kat aku kan , x ada kwn kat sini , yg ada cuma cleaner iban yg dtg cucu rumah aku..dh mengalah kera sumbing sumbang . Bukan kata aku sombong tp enviroment sekeliling membuat kan aku bertapa dlm rumah ngan anak2 n laki aku.

Tp mcm sedey gak la , soon depa dh nak abis intern....tinggal la aku terkapai kapai lg menjadi apai apai kat jinhold ne. Dulu ada Nora , teman sekentutku tp meninggal kan aku kerana seorang lelaki cina lalu balik ke cheras...adeh, musim bersuluh bersilih ganti, namun kami tetap di sini anak beranak.

semlm chat ngan aru, budak intern ogm yg lepas. Ntah miang apa sibuk nak cr awek. Agak bulu baru nak kuar kot , tu yg miang . Aru nmpk kasar tp penuh dgn seni jiwa bakul raganya. Luaran nmpk mcm jenis 3 suku tp sbnrnya jiwa terlalu sensitip seakan2 sufix. Bezanya aru x suka majok tp sufix suka majok..Nak kira kacak hencem, sama2 hencem , eh hencem g hubby aku la...hahah. Borak2 ngan aru mcm teringin lak nk jupe geng2 depa masa intern dulu...

Tiap2 budak intern OGM mmg meninggal jejak jerajak kat kami anak beranak. X mungkin aku lupa kan dr memori tua aku ne. iskh...sedey lak bila sembang cm ne....

Td p kuar ngan kasya , ank bujang ku...cr la brg depa kit. Along kepenatan sampai tertido kat kerusi....kesian....

Aku ne pon dh mcm layu di hujung mekar...tulisan pon dh nmpk double trouble mcm nak juling duk tilik keyborad ne....nak mtk nafkah mlm ne pon hubby kuar lepak ngan deco kahona...gersang la aku sorang2....hahhah, mcm org gila seks je kan ....????18sx

3 x puas hati...:

Skeleton said...

ceit...kutuk sy ek...

owh ok..skrg br tau nape bad asik tanye je pg td. pesan kt bad, xde pape la...ssh nk ckp hehehe

bulanbintang said...

aish~ posting ni mmg dusta belaka.. utk pengetahuan para pembaca saya seorang yg ganas.. mane de sensetip2 ni.. mlm tu saje jek ingt nk takel anak sedara kak yani sbb kak yani pandai masak.. so arap2 dpt isteri yg pandai masak.. huu~

p/s : satu soklan cepumas.. cne kak yani ley ckp saya budak bru nk tumbuh bulu ek? bkn da terbukti ke saya lelaki macho? :P

bunga cinta lestari said...

skeleton- hheh...kutuk2 manja...mm padan la nama skeleton ne ngan ko sbb ko mmg skeletongggg....hhahah

bulan bintang- usah di sangkal bende yang benar sbb nanti kepala mung akan ku sekehhhh...heheh

Skeleton said...

ceit...kutuk sy ek...

owh ok..skrg br tau nape bad asik tanye je pg td. pesan kt bad, xde pape la...ssh nk ckp hehehe

bulanbintang said...

aish~ posting ni mmg dusta belaka.. utk pengetahuan para pembaca saya seorang yg ganas.. mane de sensetip2 ni.. mlm tu saje jek ingt nk takel anak sedara kak yani sbb kak yani pandai masak.. so arap2 dpt isteri yg pandai masak.. huu~

p/s : satu soklan cepumas.. cne kak yani ley ckp saya budak bru nk tumbuh bulu ek? bkn da terbukti ke saya lelaki macho? :P

bunga cinta lestari said...

skeleton- hheh...kutuk2 manja...mm padan la nama skeleton ne ngan ko sbb ko mmg skeletongggg....hhahah

bulan bintang- usah di sangkal bende yang benar sbb nanti kepala mung akan ku sekehhhh...heheh

Related Posts with Thumbnails