lepak........

deco kahona n the geng br je balik dr melepak kat rumah aku. Bosan kata depa x tau nak wak apa, lg pon boyfren2 marissa duk rindu kat dia....hahah

tp mlm ne x ada apa sgt cuma pain dang gak merasa kari kambing aku yang power ituuuu....cewah ???, rebus ubi kayu cicah gula makan ramai ramai....jd gak la...

depa ckp geng depa di ambang pepecahan d sebabkan wujud org ke 3, pebende ntah...lbh kurang cm cinta 3segi la ne kot. Aku pon mls nak tya byk...lg pon depa ne bukan nak citer sgt....adeh nama pon laki bukan sedap di ajak mengumpat...aku pon mls la nak menerjunkan diri kdlm konflik geng deco ne....suka hati ko la labiiii...

dh midlle of the may,days come n go so fast n if i can stop the time but i know i can't, nanti new commers lak ganti geng deco kahona ne. Mcm ne la aku tiap kali time makin hampir depa nk balik , perasaan kami anak beranak membuak buak....kami mesti rindu korang...adeh...sedey nya part ne , aku x suka la cm ne....

td wawa housemate lama ym aku tp x dang sembang lama sgt. Tp seronok gak la sbb dh lama x jupe....dia pon anak dh 4, adehhhhhhhhhhhhhh......aku rindu arau laaaaaa....rindu kwn sume. Time duk mereyam bercinta ngan hubby aku....adehhhh byk kenangan..arau...arau, mcm nak pusing balik je jd student...tp aku sedey gak la sbb aku ne mcm terbuang sikit la dr geng aku masa tu. Aku mcm perasan tiap kali aku mai kolej depa , muka mcm semacam jer...tu yg menyebabkan aku menyepi setelah abis study...aku ne kdg sensitip gak la. Ye la sampai member aku pon ada yang x mau kwn ngan aku, boikot aku..kdg terfikir gak jahat sgt ke aku??? nasib la masa tu ada hubby aku, tmpt aku mengadu. Tu yang buat cinta kami teguh walau sehebat mana kami bergaduh....susah senang masa study dulu membuat kan ikatan cinta kami teguh sehingga skrg ...tapi aku ingat gak la geng fizah nak gak kawan ngan aku, depa mmg baik terima aku seadanya, tegor aku kalo ada salah, aku suka la kwn ngan depa...geng ne mcm geng pompuan melayu terakhir la...penuh dgn ikatan adat n sopan...aku rindu depa....

kdg terfikir gak akal bodosss aku ne member aku mungkin jeles sbb aku ne lg jelita dr depa kot....hahahha, mmg bangang kannn tahap gaban...

aku terfikir kata2 sufix kacak td kat g talk, dia kata dia venus. venus ne mewakili unsur pompuan...adakah dia mengalami krisis identiti....means soul pompuan stuck dlm body lelaki???
aku pikir dr siang td tp x jupe jawapannya sapa sekarang.... sudah puas aku menggunakan akal cerdik ku ni namun jawpannya x kutemui...dh ahkirnya aku nekad menyatakan segalanya ku terima sufix kacak...(kacak ker ...kacak g laki aku) - nmpk sgt puji x ikhlas.....hahahah
x pa la sufix janji labu berbulu mmg kegemaran mungg...tp one thing i'm sure , he has a penis not venus...hahahahah...

5 x puas hati...:

Skeleton said...

org ke-3 tu saye la akak ek..xpe saya redha.

sumtimes life is not always smooth. road is not taken, then i'll take it.

and sometimes, there must be reason for something, and sometimes there is limit for something, it is just people that cannot understand everything, cause too much sometimes of something.

kentotkuwangi.. said...
This comment has been removed by the author.
bunga cinta lestari said...

ne kira pengakuan berani mati la ne...
but i hope so you are not person what they mean..
coz sufix who i know are the better mannn...

akak x tau la apa mslh korang tp dr pengalaman akak dlm berkawan kita perlu lihat kita sblm kita teropong org lain.mungkin ada yg telepas pandang tentang kita tak pon terlepas pandang tentang kawan kita....baru la hidup aman damai.

bunga cinta lestari said...

one more sufix keikhlasan penting dlm sebuah persahabatan..bila niat kita betul...nanti Allah tunjukkan jalan walau pedih dlm mencari jalan itu...

Skeleton said...

saya rs saya dh cukup ikhlas dlm berkawan. and nothing much i cant give to them. mmg la kte kn tgk diri kte sendri, tp somehow ble ada isu, kte evaluate diri sendiri blk, the arguments are just not fair utk diri sendri. as long as saya ada reason utk wat sesuatu, saya percaya itulah kebenarannye. but in any occasion saya tau itu slh saya, definitely saya akan mntk maaf. and it is not just a simple apology.

Skeleton said...

org ke-3 tu saye la akak ek..xpe saya redha.

sumtimes life is not always smooth. road is not taken, then i'll take it.

and sometimes, there must be reason for something, and sometimes there is limit for something, it is just people that cannot understand everything, cause too much sometimes of something.

kentotkuwangi.. said...
This comment has been removed by the author.
bunga cinta lestari said...

ne kira pengakuan berani mati la ne...
but i hope so you are not person what they mean..
coz sufix who i know are the better mannn...

akak x tau la apa mslh korang tp dr pengalaman akak dlm berkawan kita perlu lihat kita sblm kita teropong org lain.mungkin ada yg telepas pandang tentang kita tak pon terlepas pandang tentang kawan kita....baru la hidup aman damai.

bunga cinta lestari said...

one more sufix keikhlasan penting dlm sebuah persahabatan..bila niat kita betul...nanti Allah tunjukkan jalan walau pedih dlm mencari jalan itu...

Skeleton said...

saya rs saya dh cukup ikhlas dlm berkawan. and nothing much i cant give to them. mmg la kte kn tgk diri kte sendri, tp somehow ble ada isu, kte evaluate diri sendiri blk, the arguments are just not fair utk diri sendri. as long as saya ada reason utk wat sesuatu, saya percaya itulah kebenarannye. but in any occasion saya tau itu slh saya, definitely saya akan mntk maaf. and it is not just a simple apology.

Related Posts with Thumbnails