org2 yg spesel


ok ...lets me introduce :

berdiri dari kanan apa daaa dh sah sume berdiri :

ok dr kanan.............

sapik : keje tetap shooping pastu cita2 bukak kedai bundle juak koleksi sendiri

aida a.k.a timah 50 sen : keje tetap jaga kedai kopi mek lijah than cita2 nak jd pelakon ayer mata cm neng yatimah...

pain : keje tetap jual nasi kandar kat padang kota ...cita2 nak jd jejaka idaman malaya seantero penang dan menjadi legend boria penang...

saher : keje tetap ukur jalan kat miri...cita2 nak jadi racer ..tu yg bwk keta sapik buat somosop pusing...la ne pjm moto sipo merempit lak...ngan timah 50 sen

hubby aku: ehem..ehem..antara yg terhemsem dlm terhensem..

marissa : ehem..ehem..anak dara aku...cantik cm aku

deco : keje tetap jual sari kat jalan masjid india..la ne kedai dh tutup sbb dh sangkut ngan minanci than ikut balik delhi...

kasya: ehem ehem..anak bujang aku..hensem cm laki aku la

aku: ehem..ehem..cantik kannnnnn....hahhahah

icah: keje tetap jaga umah sewa yg setia ...ye la nanti pencuri masuk abisssss....cita2 nak jadi pompuan melayu terakhir....

is : keje tetap cabut bulu kaki ikram...cita2 nak jadi penari dangdut yg di segani di klang valley

iek : keje tetap peniaga jus budu pertama di malaysia..dn yg paling berjaya..cita2 asal nak jd cm ahmad nesfu...walaupon rupe mu x ku kenal tetapi...............

ok dhhhh...apa pon korang mmg best...sampai aku nangis teresak esak mlm korang pergi meninggalkan miri....uwaaaaaaaaa...kami rindu korang....

6 x puas hati...:

puDInG KArAmeL said...

akak,

aish, best2 perempuan melayu terakhir.hohoho, tapi kecumilan n kecantikan akak x dapat dinafikan :)

bunga cinta lestari said...

sedapnya puding karamel...mcm nak makan la..
ooooo...ghupanyer ada insan yg menyedari kecantikan aku....hahahhahahahah
lallallllllaalallala.......

Shafiq Fhadly said...

adoi...abes retak cermin kt umah ko puji camtu ecah. jgn puji lebey2 kang kembang kak yani ahaha

akak nangis ke. xkental la. saya ni kental jek hehe

bunga cinta lestari said...

sapik...hahahha, see ada org yang menghargai keindahan yg Allah kurnia...kecantikan hak milik setiap insan....

wakakkakak...gimik je la sapik bg nmpk dramatis cikit...tangkap leleh la sikit

ijad said...

50 sen tu apa aa

timoh 50sen said...

ijad - erm....sentimental value tu...50 sen...

puDInG KArAmeL said...

akak,

aish, best2 perempuan melayu terakhir.hohoho, tapi kecumilan n kecantikan akak x dapat dinafikan :)

bunga cinta lestari said...

sedapnya puding karamel...mcm nak makan la..
ooooo...ghupanyer ada insan yg menyedari kecantikan aku....hahahhahahahah
lallallllllaalallala.......

Shafiq Fhadly said...

adoi...abes retak cermin kt umah ko puji camtu ecah. jgn puji lebey2 kang kembang kak yani ahaha

akak nangis ke. xkental la. saya ni kental jek hehe

bunga cinta lestari said...

sapik...hahahha, see ada org yang menghargai keindahan yg Allah kurnia...kecantikan hak milik setiap insan....

wakakkakak...gimik je la sapik bg nmpk dramatis cikit...tangkap leleh la sikit

ijad said...

50 sen tu apa aa

timoh 50sen said...

ijad - erm....sentimental value tu...50 sen...

Related Posts with Thumbnails